Idag begav sig ena halvan av Trelidens ägare till Formex på Stockholmsmössan för att fylla på lagret av inspiration, nya idéer, tankar och bara få knarka vackra ting. Det var en fantastisk dag med många underbara utställare. Och ganska fort insåg jag att jag borde varit där minst en dag till för att verkligen hinna med och se allt.

En dag räcker inte till när man står och drar i vackra tyger 30 minuter, inspekterar affischer och porslin minst lika länge och dessutom lyssnar på alla duktiga människor som berättar om sina skapelser och verksamheter. Jag ville verkligen suga åt mig allt under tiden jag var där. Ville verkligen inte missa något. Trots att det bara blev en dag på mässan är jag otroligt nöjd. Jag fick verkligen suga åt mig och knarka inspiration och jag gick därifrån med ett stort leende på läpparna samt en extrem längtan efter våren.
Tack Formex för en fantastisk mässa med otroligt begåvade utställare!

Här kommer i alla fall en liten bildbonanza ifrån dagen. Hoppas ni som missade mässan kan få lite inspiration av dessa istället.

Först ut, det fantastiskt vackra porslinet från Anna Keramik. Inte nog med att produkterna var fina så var hela montern otroligt bra stylad. Det gör verkligen väldigt stor skillnad på en monter som är genomtänkt och en monter där man i princip bara ställt upp sina produkter. Första intrycket är viktigt, och innan man ens börjat titta på produkterna så ser man helheten vilket är hur hela montern ser ut.

IMG_5117 IMG_5115

IMG_5089

Både Interiörhuset och Miljögården hade, som förväntat, vars en monter fyllda med saker som jag skulle vilja plocka med mig hem. Saker som både skulle passa i lägenheten i Stockholm, men också göra sig utmärkt i vårt älskade hus.

IMG_5091

 

    

Andra underbara utställare som föll mig i smaken var Trademark Living, IB Laursen, House Doctor, Interstil och självklart Rethink Design som har dne miljövänliga filosofin som lockar oss otroligt mycket. Kul att se dem på plats!